Dit zijn wij

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van woningen

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Dit zijn wij    ›

Over ons

Dit zijn wij
"Omdat wij een volledige internet verhuurmakelaar en dus geen 'dure' makelaarswinkels hebben, kunnen wij onze werkzaamheden altijd tegen de laagste prijs aanbieden en zijn sommige werkzaamheden zelfs gratis", zegt Koen Elfrink mede-oprichter van Overbruggingsverhuur.nl. "Hierdoor besparen we hoge kosten en dat voordeel geven wij door aan de consument."


Wij zijn een innovatieve organisatie die altijd op zoek is naar doorbraken binnen de woningmarkt. Wij waren de allereerste met het product van tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandwet. U kunt er zeker van zijn dat de professionals van Overbruggingsverhuur.nl hun vak verstaan en kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel dragen. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij werken met uw grootste bezit.


Overbruggingsverhuur.nl is een flexibele organisatie. Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos op korte termijn een indicatiehuurprijs voor u te berekenen voor elke locatie in Nederland. Kwaliteit en snelheid van werken gaan bij ons hand in hand; onze indicatiehuurprijs is snel ook voor u beschikbaar, daarna geeft u zelf aan of wij de verhuurprocedure voor Overbruggingsverhuur kunnen gaan opstarten.In 2014 vierden wij ons vijfjarig bestaan


In 2009 zijn wij als allereerste begonnen met het tijdelijk verhuren van te koop staande woningen op grond van de Leegstandwet. In 2014 vierden wij ons 5 jarig jubileum. Wij hebben in de tussenliggende periode duizenden woningeigenaren geholpen bij de verhuur van hun te koop staande woning. Hierdoor is voorkomen dat zij langere tijd met dubbele woonlasten zouden worden geconfronteerd. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en voor het gegeven vertrouwen. Bedankt!

Ook na dit jubileum staan wij natuurlijk met ons hele team voor u klaar.Verkiezing makelaar van het jaar


Wij willen al onze klanten (en andere) bedanken die hun stem bij de verkiezing van de 'Makelaar van het jaar' op ons hebben uitgebracht. Meer dan 3.000 makelaarskantoren deden mee aan deze landelijke verkiezing. Meer dan 10.000 stemmen zijn er uitgebracht. 


De verkiezing bestond uit diverse onderdelen:

  • Nominatie voor het onderdeel 'Specialisatie award', wij behoorden tot de 5 genomineerden voor het onderdeel Specialisatie award
  • Nominatie voor het onderdeel 'Makelaar van het jaar'


De beoordelingsonderdelen:

  • aandacht
  • betrouwbaarheid
  • deskundigheid
  • dienstverlening
  • kwaliteit


Onze klanten hebben onze werkwijze gewaardeerd met een fantastisch rapportcijfer van 8,8. Wij hebben bij deze landelijke verkiezing voor het onderdeel Klantwaarde award (Makelaar van het jaar) een prachtige 6e(!) plaats behaald.


Wij zijn erg blij met uw waardering en trots op de behaalde resultaten. Namens het gehele team van Overbruggingsverhuur.nl willen wij u daarvoor hartelijk bedanken.In 2015 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor


Vanaf 2015 houden wij kantoor in de voormalige bibliotheek van Den Haag op de Bilderdijkstraat 1. Een prachtig oude buitenkant met een moderne binnenkant in het hart van Den Haag.


Al onze medewerkers werken elke dag met veel inzet en plezier in ons nieuwe kantoor.Eerste plaats bij de samenstelling van de Top 25 Verhuurmakelaars


De Top 25 lijsten zijn samengesteld op basis van het aantal aangeboden huurwoningen op Pararius tussen 1 januari en 1 juni 2015. Jasper de Groot, directeur van Pararius stelde een lijst samen inclusief de overkoepelende franchiseketens en een met enkel de individuele vestigingen. De lijsten zijn representatief, aldus De Groot. "Wij zijn het grootste woningverhuurplatform van Nederland, met een marktaandeel van 70 procent van het huuraanbod, maandelijks 1,2 miljoen bezoekers en jaarlijks 60.000 verhuringen."


De Groot erkent wel dat niet het volledige aanbod is meegeteld van alle verhuurmakelaars die adverteren op Pararius. Dat komt doordat een woning bij meerdere makelaars in het bestand kan zitten, maar slechts namens één kantoor op Pararius staat. "In de huurmarkt geven eigenaren vaak toestemming aan meerdere verhuurmakelaars om hun woning online te presenteren. Om vertroebeling te voorkomen, staan wij echter niet toe dat meerdere makelaars adverteren voor een en dezelfde woning. In het aanbod zit dus een overlap die niet zichtbaar is op onze site en dus ook niet in de lijsten."Top 25 Verhuurmakelaars (inclusief overkoepelende franchiseorganisaties)


Nummer 1 tot en met 3 van de Top 25 opereren landelijk. Dat een kantoor niet per se landelijk actief hoeft te opereren om groot te worden, bewijst de nummer 4 van de algehele ranglijst: House Hunting. Dit - voor het publiek relatief onbekende – franchise kantoor legt zich helemaal toe op de verhuur in Zuidwest-Nederland. Ook Nederwoon, Huurzo en Pro Housing (nummers 10, 15 en 25) zijn geen landelijke spelers, maar regiospecialisten. Een andere opvallende naam is Perfect Housing, nummer 6 in de algehele lijst. Het bedrijf richt zich veelal op huurders uit het buitenland en is gespecialiseerd in het huisvesten van expats in ons land. Perfect Housing heeft slechts drie partnervestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, maar per vestiging het hoogste aantal woningen op het huurplatform: 77.


 


Top 25 Verhuurmakelaars (individuele vestigingen)


Als we kijken naar de individuele vestigingen, staan er uiteraard hele andere namen in de Top 5. Op nummer 1 staat Overbruggingsverhuur.nl, een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in tijdelijke verhuur. De Groot: "Tijdens de crisis was verhuur op basis van de Leegstandswet zeer populair. Deze ontwikkeling is nog steeds gaande. Dat verklaart de hoge positie van Overbruggingshuur, een relatief jonge speler in de markt, die enkel en alleen werkt met de Leegstandswet."


Het overgrote deel van de kantoren in de Top 25 vestigingen is werkzaam in Zuid-Holland en Brabant. De Groot verklaart: "Met steden als Rotterdam, Den Haag, Leiden en Delft kent Zuid-Holland een veel grotere vrije sectorhuurmarkt dan Noord-Holland." Opvallend is ook dat drie van de individuele kantoren in de Top 5 in Brabant zijn gevestigd. In Eindhoven, om precies te zijn. "Eindhoven heeft een grote huurmarkt. Dat komt onder andere door de grote expatcommunity die afkomt uit het hoge aantal innovatieve hightechbedrijven in de regio", aldus De Groot. 


  • Bekijk de volledige lijst »

 


Vacatures


Bekijk onze vacture »


 

Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Hoelang bestaat Overbruggingsverhuur.nl al?

Wij zijn de ontdekkers van de mogelijkheid om te koop staande woningen via de Leegstandwet te kunnen verhuren. Iin 2008 zijn wij begonnen om samen met de hypotheekbanken dit product verder te ontwikkelen. Momenteel werken wij samen met meer dan 250 hypotheeklabels.


» Wat is Overbruggingsverhuur?

Overbruggingsverhuur is tijdelijke verhuur van te koop staande woningen op basis van de Leegstandwet, waarbij de verkoop gewoon doorgaat. Overbruggingsverhuur is altijd met toestemming van de bank en zonder huurbescherming conform het BW.


Meer weten over overbruggingsverhuur?

Neem contact met ons op

__________

Word ook studieschuldblij met een stufidemper »

© 2008 - 2019 Overbruggingsverhuur B.V.