Downloads

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van woningen

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Downloads    ›

Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Ik wil graag een voorbeeld huurovereenkomst downloaden, kan dat?

Neen, wij verstrekken geen blanco huurovereenkomsten. U ontvangt ruim op tijd een bankafhankelijke concept huurovereenkomst. U heeft dan voldoende tijd om de huurovereenkomst goed door te nemen.


» De woning wil ik kopen maar ik heb nu te weinig inkomen, wat nu?

Als uw inkomen in de toekomst mogelijk gaat stijgen waardoor u in de toekomst wel de benodigde hypotheek kunt krijgen, dan is het een optie om in de tussenliggende tijd deze koopwoning te huren met overbruggingsverhuur. Let wel, de verkoop van de woning gaat tijdens uw huurperiode gewoon door. U heeft als huurder en mogelijk koper op deze manier natuurlijk wel altijd zicht op alle ontwikkelingen m.b.t. de woning.


» Wat is een reparatiedossier?

Wanneer een woning reeds is verhuurd zonder toestemming van de hypotheekbank of de hypotheekbank heeft de verhuurder verzocht om de woning alsnog conform hun voorwaarden tijdelijk te verhuren. De verhuurder moet de bestaande huurovereenkomst door ons laten repareren en laten omzetten in een juridisch correcte huurovereenkomst op grond van de Leegstandwet. Wij kunnen dit voor de verhuurder en de huurder realiseren indien aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.


Meer weten over overbruggingsverhuur?

Neem contact met ons op

__________

Word ook studieschuldblij met een stufidemper »

© 2008 - 2019 Overbruggingsverhuur B.V.