Kosten verhuurder

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van woningen

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Kosten verhuurder    ›

Kosten

Verhuurder
Totale kosten verhuurder 'per saldo' €195,- (inclusief BTW)


De totale kosten voor de verhuurder worden in twee afzonderlijke delen in rekening gebracht; €100,- eenmalige opstartkosten (no-cure-no-pay garantie) en per saldo €95,- verhuurkosten.  Na ontvangst van het aanvraagformulier van de verhuurder ontvangt deze binnen enkele dagen per e-mail de opstartfactuur. Na ontvangst van de betaling van de opstartfactuur wordt zijn verhuurdossier direct geactiveerd en worden de benodigde werkzaamheden opgestart.Doorberekenen deel van de verhuurkosten aan de huurder via de instaphuurprijs


De verhuurder kan op ons aanvraagformulier aangeven of de helft van zijn verhuurkosten aan de huurder doorberekend moeten worden. De verhuurder bepaalt dus vooraf zelf of de instaphuurprijs (eerste maand huur) voor de huurder éénmalig met een toeslag van €195,- wordt verhoogd. De verhuurder bepaalt altijd zelf of hij alle verhuurkosten alleen wil betalen of een gedeelte via de instaphuurprijs wilt compenseren.Overige kosten worden reeds vooraf in de huurprijs verwerkt


De kosten voor de werkzaamheden ten behoeve van het verhuurproces en financieel beheer (€45,- per maand) zijn vooraf in de huurprijs verwerkt.


Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Moet ik als verhuurder altijd een instaphuurprijs hanteren?

Neen, als verhuurder bepaalt u vooraf zelf of de instaphuurprijs (eerste maand huur) voor de huurder éénmalig met een toeslag van €195,- wordt verhoogd. U kunt er als verhuurder natuurlijk ook voor kiezen om alle kosten voor het verhuurproces zelf te betalen.


» Met welke huurprijs wordt de woning op Pararius gepresenteerd?

Stel dat de maandelijkse vraaghuurprijs €800,- bedraagt. De verhuurder wil de helft (€195,-) van zijn kosten als éénmalige toeslag in de huurprijs doorberekenen (in plaats van de veel duurdere maandelijkse opslag in de huurprijs). Dit gebeurt middels een éénmalig verhoogde huurprijs de eerste maand via de instaphuurprijs. In dit voorbeeld bedraagt de eerste maand de instaphuurprijs dus €995,- en vanaf de volgende maand betaalt de huurder de maandelijkse huurprijs van €800,-. De gepresenteerde huurprijs is €800,-, in de omschrijving maken wij melding van een instaphuurprijs van €995,-.


» Als verhuurder betaal ik met een instaphuurprijs 'per saldo' €95,- aan verhuurkosten, leg uit?

Bij de verhuurkosten voor de verhuurder gebruiken wij het begrip 'per saldo'. Dit betekent dat de verhuurder naar het uiteindelijke te betalen bedrag moet kijken. De verhuurder ontvangt van de huurder namelijk eerst via de instaphuurprijs de éénmalige hogere huur van €195,- bij de eerste maand huur. Wij rekenen de verhuurder bij het opstellen van de huurovereenkomst en pandakte een éénmalig bedrag aan verhuurkosten van €290,-.

 

Dit betekent: €290,- (verhuurkosten verhuurder) minus €195,-  (ontvangen hogere huurprijs eerste maand) blijft per saldo te betalen €95,-. Dit te betalen bedrag wordt verrekend met de eerste huurbetaling aan de verhuurder.


Meer weten over overbruggingsverhuur?

Neem contact met ons op

__________

Word ook studieschuldblij met een stufidemper »

© 2008 - 2019 Overbruggingsverhuur B.V.