Nieuws en referenties

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van woningen

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Nieuws(-brieven) & Referenties    ›

Over ons

Nieuws(-brieven) & Referenties
Wat onze klanten ons mailen - reviews


Laat ons weten wat u van onze dienstverlening vindt of vond via ons referentie-formulier.Beoordelingen


Bekijk hieronder enkele beoordelingen die gebruikers hebben geschreven na het (ver)huren van een woning. Overbruggingsverhuur.nl. scoort gemiddeld een 8,8 uit 1393 beoordelingen.
8,8 / 10

De verhuurperiode van bovengenoemd pand (5 jaar) is voorbij. Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie uitstekende service en kennis van zaken. Bedankt voor de fijne samenwerking.


S. A.


9 / 10

Ik wil alle medewerkers van Overbruggingsverhuur hartelijk danken voor alle goede service in de afgelopen jaren, het was zeer prettig om met jullie te werken!


CH. S.9 / 10

Bedankt voor alle goede services die wij hebben gekregen van Overbruggings verhuur. De overdracht is inmiddels achter de rug en de woning is verkocht!


M. S.9 / 10

Vriendelijk bedankt voor de felicitatie en het is een hele opluchting dat de woning eindelijk is verkocht. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de verleende diensten en de fijne service van de afgelopen jaren.


C.H.


10 / 10

Wij zijn erg blij geweest met jullie hulp, steun en advies in de verhuur van ons appartement en zullen zeker ons succes verhaal delen met de mensen die willen verhuren en/ of huren.


M.A.


9 / 10

Complimenten voor het altijd hebben van geduld en  jullie nimmer aflatende service,daar waar ik al de afgelopen tijd van heb mogen genieten


R.R.


9 / 10

Bij deze stuur ik u de ondertekende opzegging van de huurovereenkomst. Ook wil ik jullie graag bedanken voor alle goede hulp de afgelopen jaren. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Een groot compliment voor jullie hele team!!!


P.S.


10 / 10

Hartelijk dank! En ook voor jullie fijne ondersteuning in dit traject.

Heel professioneel en betrokken, was fijn met jullie samen te werken.

Fijn dat de woning voor een mooie prijs is verkocht en de woning in de tussentijd goed is verhuurd.


P. de J.9 / 10

En veel dank voor jullie service afgelopen jaren! Ik ben blij dat ik het pand heb verkocht, maar de service was uitstekend en heeft me veel kopzorgen bespaard!


M. G.- P.9 / 10

Bedankt voor de bevestiging en onze grote dank dat jullie het zo snel rond gekregen hebben! Door jullie snelle acties hebben we geen dag leegstand gehad.


I. G.


8 / 10

Allereerst hardstikke bedankt voor alle goede zorgen rondom de verhuur van mijn woning. Wanneer kan ik de borg op mijn rekening verwachten? Nogmaals hardstikke bedankt voor een hele goede service! Een zeer tevreden klant


D.H.8 / 10

De woning is inmiddels verkocht. Mijn excuses dat ik dat niet even eerder heb laten weten.

Verder wil ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om u en uw collega's van harte te bedanken voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben, op een zeer vriendelijke en professionele wijze!

Mocht ik in de toekomst nog een keer een woning tijdelijk willen verhuren, dan zal ik zeker aan jullie denken (en ook aanraden aan anderen)!


A. van G.


9 / 10

Overbruggingsverhuur heeft de  bemiddeling met de NICB bank voor verhuur op een zeer zorgvuldige wijze geregeld en van mijn kant naar volle tevredenheid, waarvoor mijn dank.


H. A. en R.O.8 / 10

Mijn woning heeft lang in de verkoop gestaan. Meerdere jaren. Het werd zonder meer tijd om dit hoofdstuk te gaan afsluiten. Ik ben uw organisatie bijzonder erkentelijk voor de verleende service en het handelen en optreden van haar medewerkers! Uiteraard heb ik deze complimenten reeds meermaals te kennen gegeven aan mijn bank  en uw grote opdrachtgever, De Rabobank.


P.H.


8 / 10

Ik ben HEEL blij met jullie super georganiseerde manier van werken. Het is gewoon altijd helder waar we staan. Dat is echt fijn. Ik heb jullie sowieso al aan diverse mensen aangeraden. Dat mag ook weleens gezegd worden! Keep up the good work.


S. W.


9 / 10

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie deskundigheid m.b.t. verhuur van mijn woning en altijd duidelijke communicatie.


A. K.


9 / 10

Ik wilde laten weten dat het laatste stukje beheer fee is overgemaakt en wil heel jullie team bedanken voor het ondersteunen en beheer bij het verhuren van mijn woning. Helaas moet ik mijn woning verkopen met een restschuld, maar dit is beter dan jaren in financiële onzekerheid. Bedankt.


R. B.


10 / 10

Het is dus feitelijk tijd voor een afscheid, nu datgene wat een aantal jaren aan noodzakelijke samenwerkingsbasis niet meer aan de orde is. Mij past een woord van oprechte dank en dat wil ik u en de overige leden van het team van de heer Elfrink (hem incluis uiteraard) niet onthouden. Bij deze derhalve: Dank voor alles. Wil dit s.v.p. aan alle betrokkenen doorgeven.


H.S.


10 / 10

V.w.b. bemiddeling door Overbruggingsverhuur.nl alle lof daarvoor. Bij deze wil ik dan ook graag Overbruggingsverhuur hartelijk danken voor alle geleverde service en bijstand in deze.


M. G.


8 / 10

Mijn flat is afgelopen maart verkocht, ik ben ontzettend blij geweest met jullie hulp en samenwerking de afgelopen jaren!


C. L-L


10 / 10

Wij willen jullie ook graag bedanken voor de samenwerking. Wij hebben jullie altijd professioneel en behulpzaam gevonden en bevelen jullie ook graag aan andere mensen aan. Gelukkig is onze woning nu vrij van huurders en inmiddels verkocht dus al met al een happy ending.


B. A-De G.


10 / 10

Van de ABN-AMRO heb ik het bericht ontvangen dat de periode van verhuren via de ‘Leegstandswet’ verlopen is of binnenkort verlopen zal zijn. Wel wil ik u graag meegeven heel erg tevreden te zijn over al uw bewezen diensten. Alles is volkomen probleemloos, duidelijk en zakelijk verlopen en uw medewerkster hebben op mij altijd een vriendelijke, hulpvaardige, en terzake kundige houding laten zien

Hartelijk bedankt!


R. B.


9 / 10

Ik wil jullie bedanken voor de goede service. De duidelijke en heldere communicatie vond ik echt zeer goed. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van jullie dienst. Veel succes met jullie bedrijf.


P. T.


10 / 10

Ik wil jullie bedanken voor alle hulp en medewerking de afgelopen 5 jaar, ga jullie zeker aanbevelen aan iedereen als zeer kundig en professioneel bedrijf.


B. A.


9 / 10

Wat is jullie informatie helder en overzichtelijk! Ik ben er heel blij mee, want er zijn zoveel dingen om aan te moeten denken.


N. van de L.


8 / 10

Goede service, heldere uitleg. Binnen 2 weken was alles geregeld.


E. van der G.9 / 10

Mooie nieuwe website, erg gebruiksvriendelijk vooral die begrippenlijst gebruik ik vaak. Jullie zijn een Top bedrijf! Ga zo door!


T. B.


8 / 10

Eerst kreeg ik geen toestemming van de bank, maar via jullie lukte dat wel. De huurders zijn ook blij dat ze er zo snel in konden.


A. N.


10 / 10

Dank aan alle betrokkenen voor de goede afwikkeling van de verhuur van mijn woning.


P van H10 / 10Referenties van o.a. hypotheekbanken
Nieuws
Nieuwsbrieven


Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Wat moet ik als verhuurder doen wanneer mijn huurder mondeling de huur heeft opgezegd?

Neem direct contact met ons op.


» Heeft u een vraag voor de nieuwsbrief?

Stuur uw vraag naar info@overbruggingsverhuur.nl.


» Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Stuur uw afmelding naar info@overbruggingsverhuur.nl.

Meer weten over overbruggingsverhuur?

Neem contact met ons op

__________

Word ook studieschuldblij met een stufidemper »

© 2008 - 2019 Overbruggingsverhuur B.V.