Vertel een vriend over Overbruggingsverhuur.nl

Overbruggingsverhuur.nl

Tijdelijke (ver)huur van woningen

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Vertel het aan vrienden    ›

Vertel het aan

Vrienden
Mond-tot-mondreclame is een krachtige vorm van reclame. Mede door de inzet van onze klanten weten steeds meer andere eigenaren ons ook te vinden. Vooral wanneer zij geconfronteerd worden met dubbele woonlasten. Overbruggingsverhuur.nl verzorgt op een adequate manier de tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandwet. Natuurlijk altijd met een correcte vergunning van de gemeente en de noodzakelijke toestemming van de hypotheekbank. De maandelijkse huurpenningen compenseren gelukkig grotendeels de maandelijkse hypotheeklasten.

 

Wellicht kent u mensen in uw omgeving die momenteel of binnenkort worden geconfronteerd met dubbele woonlasten. Help deze mensen en geef ze deze tip, een goede oplossing is dan namelijk altijd welkom.Dringend woningen nodig


Momenteel moeten wij wanneer wij een tijdelijke huurwoning aan een huurder toewijzen, voor diezelfde woning meer dan 10 andere kanditaat huurders afwijzen. Door deze overweldigende vraag uit de markt naar tijdelijke huurwoningen zijn wij voor deze mensen actief op zoek naar lege te koop staande woningen in alle prijscategorieën. Kent u iemand die nu of in de nabije toekomst een lege te koop staande woning beschikbaar heeft? Laat ze contact opnemen met Koen Elfrink op telefoonnummer 06-24280005, wij zullen op korte termijn zorgen voor een geschikte huurder.


Alvast bedankt.Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Moet ik als verhuurder altijd een instaphuurprijs hanteren?

Neen, als verhuurder bepaalt u vooraf zelf of de instaphuurprijs (eerste maand huur) voor de huurder éénmalig met een toeslag van €195,- wordt verhoogd. U kunt er als verhuurder natuurlijk ook voor kiezen om alle kosten voor het verhuurproces zelf te betalen.
Meer weten over overbruggingsverhuur?

Neem contact met ons op

__________

Word ook studieschuldblij met een stufidemper »

© 2008 - 2019 Overbruggingsverhuur B.V.