Huurprijscheck
 
 
 
 
De te koop staande woning is nog niet verkocht
Proefsamenwonen
Tijdelijk voor werk naar het buitenland
Beleggingswoning
Oriëntatiefase (woning staat nog niet te koop)
 
 

Check

hier jouw

huurprijs


Geheel vrijblijvend en

kosteloos

Met onze slimme scan rekenen wij op basis van de actuele huurprijzen op de huurmarkt uit voor hoeveel jij jouw woning kunt verhuren. Ontvang binnen één werkdag via e-mail jouw huurprijscheck.

Tijdelijke verhuur via de Leegstandwet. Overbruggingsverhuur.

Heb je een nieuwe woning gekocht en heb je jouw huidige woning nog niet verkocht? Je kan deze dubbele woonlasten opvangen door tijdelijk jouw lege te koop staande woning te verhuren. Wij verzorgen het hele proces voor je, inclusief de noodzakelijke verhuurtoestemming van jouw hypotheekbank.


Met een Leegstandwet vergunning mag je jouw lege te koop staande woning tijdelijk verhuren als je deze nog niet verkocht hebt. Zo voorkom je dubbele woonlasten. Tijdelijke verhuur van jouw lege te koop staande woning op basis van de Leegstandwet zorgt ervoor dat de huurder geen uitgebreide huurbescherming heeft. Zo weet je zeker dat je tijdens de huurperiode gewoon door kan gaan met de verkoop van jouw woning. En wordt je woning verkocht? Dan moet de huurder de woning op basis van de wet binnen 3 maanden verlaten en kan je de woning vrij van huur aan de koper opleveren.


Stuur vandaag nog jouw aanvraag naar ons toe. Zolang de woning nog niet is verhuurd betaal je ons helemaal niets.

En wordt jouw woning tijdens de aanvraag verkocht? Dan betaal je ons ook helemaal niets. Dat is onze no cure, no pay garantie.


Vragen?

Ons team denkt graag met je mee. Bel 06 4141 3040 of stuur een mailtje naar info@overbruggingsverhuur.nl