Huurprijs altijd exclusief gas, water en elektra

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Uitleg stap 1  Oriëntatie    ›     Huurprijs is altijd exclusief gas, water en elektra    ›

Huurprijs is altijd

Exclusief gas, water en elektra
Ter bescherming van de verhuurder verplichten banken de eigenaar (verhuurder) bij tijdelijke verhuur het gas water en elektra altijd op naam van de huurder moet worden overgeschreven. Wij hebben daar overschrijvingsformulieren voor. Na overschrijving wordt de levering van gas, water en elektra op uw naam automatisch stopgezet. Het ingevulde en ondertekende overschrijvingsformulier kunt naar ons mailen (beheer@overbruggingsverhuur.nl). Wij zullen daarna zorgdragen voor de verdere verwerking.Zonder extra kosten onze overschrijf-service voor gas, water en elektra


Wij vergelijken een groot aantal energie aanbieders. Belangrijke punten hierbij zijn: flexibiliteit, snelheid, kortlopende contracten en natuurlijk de energie prijzen. Na de overschrijving verzorgen wij kosteloos jaarlijks een GE Update.


Downloaden Overschrijvingsformulier GWE »

Downloaden Overschrijvingsformulier GWE (Engelse versie) »


Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Er zijn goedkopere aanbieders, waarom hebben jullie voor deze gekozen?

Er zijn tientallen aanbieders met steeds wisselende voorwaarden. Wij vinden het belangrijkste argument voor onze keuze; bij deze aanbieder is opzegging per maand mogelijk. Dit sluit goed aan op onze manier van verhuur.


» Als ik een andere aanbieder wil, mag dat?

Natuurlijk bent u vrij in de keuze van de aanbieder. Belangrijk is dat u, bij een kortere huurperiode wel per maand kunt opzeggen en niet vastzit aan een langjarig contract.


» Zo'n jaarlijkse GE Update, waarom is dat nodig?

Energieleveranciers profiteren jaarlijks van hun 'slapende' klanten (85%), dit zijn klanten die niet jaarlijks checken of er een andere energieleverancier is die een scherper tarief hanteert. Een kleine rekensom: in Nederland hebben wij 7.700.000 huishoudens maal 85% en met een gemiddelde besparing per jaar van zo'n €225,- is dit een totaalbedrag van maar liefst €1,5 miljard. Kijk hoe u zich hiervoor gratis kunt aanmelden (dit geldt natuurlijk ook voor niet-klanten)