Indicatiehuurprijs

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Uitleg stap 1  Oriëntatie    ›    Informatie gratis indicatiehuurprijs    ›

Informatie

Gratis indicatiehuurprijs
De meeste woningeigenaren willen eerst weten voor welke huurprijs zij de woning kunnen verhuren. Als de woning zichtbaar te koop staat op internet kunnen wij ook voor u een indicatiehuurprijs met bijbehorende bandbreedte berekenen. Belangrijk voor de berekening zijn de gegevens van uw te koop staande woning en van soortgelijke objecten, zoals: regio, locatie, type woning, staat van de woning, de door u of de makelaar realistisch vastgestelde vraagprijs, laatste WOZ waarde en correcte woonoppervlakte. Wij vergelijken uw gegevens met de gegevens van andere verhuurders met soortgelijke woningen, vraagprijs en WOZ waarde.


De berekening ontvangt u zo spoedig mogelijk via email. De bandbreedte bestaat uit een ondergrens en een bovengrens van de mogelijke huurprijs. De verhuurder bepaalt uiteindelijk altijd zelf de hoogte van de huurprijs.

Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Moet ik de indicatiehuurprijs aanhouden?

Neen, de indicatiehuurprijs geeft slechts een richting aan, u mag zelf de hoogte van de huurprijs bepalen.


» Is de indicatiehuurprijs inclusief overige kosten?

Neen, de indicatiehuurprijs is exclusief uw overige kosten en exclusief de kosten voor verhuurproces en financieel beheer.


» Hoe berekenen jullie de indicatiehuurprijs?

De indicatiehuurprijs wordt berekend aan de hand van vergelijkingscijfers. Wij hebben veel data m.b.t. vraagprijzen, WOZ waarden, locaties, woonoppervlakten en gerealiseerde huurprijzen.


» Als ik al klant ben, kan ik dan ook (nog) een indicatiehuurprijs ontvangen?

Elke nieuwe klant (verhuurder) zenden wij standaard een indicatiehuurprijs. Als u na verloop van tijd een nieuwe indicatiehuurprijs wenst, is dat geen enkel probleem. Stuur uw verzoek even per email.