Presentatie op Pararius

Een huis met de Leegstandwet tijdelijk via

Overbruggingsverhuur.nl (ver)huren

Alles geregeld vanaf €195,-  Lees verder »

 

Start altijd met een gratis indicatiehuurprijs!   Lees verder »

Home    ›    Uitleg stap 3  Internet & Huurder    ›     Presentatie van de woning op Pararius    ›

Pararius

Presentatie van de woning
Alle woningen van onze verhuurders worden overzichtelijk op Pararius gepresenteerd. Pararius is dé grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Pararius brengt huurders en verhuurders bij elkaar. Honderden professionele organisaties publiceren huuraanbod op Pararius. Deze organisaties bestaan uit makelaars, beheerders, ontwikkelaars en woningcorporaties door heel Nederland. Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken in het grote aanbod en vervolgens contact met hen opnemen per mail of eenvoudigweg door gewoon even te bellen.

 

Pararius is ontwikkeld door verhuurspecialisten die de markt voor huurwoningen transparant wilden maken. Pararius is handig voor huurders en verhuurders.Van wie zijn de foto's van de woning?


De meeste foto's en afbeeldingen van de koopwoning-presentatie die te vinden zijn op internet, zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is voor Overbruggingsverhuur.nl niet uitvoerbaar om voor elk dossier de afzonderlijke afspraken die de verhuurder heeft gemaakt met de fotograaf (de eigenaar zelf, de makelaar, een vriend of familielid of een fotograaf) op de juiste juridische waarde in te schatten. De verhuurder vrijwaart Overbruggingsverhuur.nl voor het (weder)gebruik van reeds gepubliceerde foto's van de koopwoning-presentatie, verhuurder is en blijft hier te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk voor.

 

De verhuurder geeft vooraf expliciet toestemming aan Overbruggingsverhuur.nl dat de foto's van zijn koopwoning-presentatie op internet door Overbruggingsverhuur.nl gebruikt mogen worden voor de huur-presentatie op o.a. Pararius. Indien de verhuurder hiervoor afzonderlijke auteursrechtelijke toestemming nodig heeft van de fotograaf gaat Overbruggingsverhuur.nl er standaard vanuit dat de verhuurder dit reeds heeft geregeld alvorens het aanvraagformulier aan ons wordt toegezonden. Wanneer de verhuurder deze toestemming niet krijgt en of aangeeft deze niet te zullen verkrijgen, dan zal Overbruggingsverhuur.nl geen gebruik van deze reeds op internet staande foto's. De verhuurder zal alsdan eigen (nieuwe) foto's aan ons moeten mailen.Bezichtigingen


Wanneer de kandidaat huurder informatie aanvraagt en/of een bezichtigingsafspraak wil maken voor een van onze huurwoningen, volg dan de instructies bij de link "Plan een bezichtiging" op de Pararius presentatiepagina van de betreffende woning. Wij kunnen u daarna op de juiste wijze verder helpen.

 

Een bezichtigingsverzoek komt altijd via e-mail bij ons binnen. Wij vragen aan elke kandidaat huurder enkele basisgegevens, zoals:

Naam

Telefoonnummer

Met hoeveel bewoners de kandidaat huurder de woning wil gaan bewonen (gezin, met partner e.d.)

Bruto (gezamenlijk) inkomens per maand

Of de kandidaat huisdieren heeft, en zo ja welke (een vis is wat anders dan 5 grote herdershonden!)


Zodra wij deze basisgegevens van de kandidaat huurder hebben ontvangen, mailen wij dit door aan de verhuurder. Voor het maken van een bezichtigingsafspraak mailt of belt de verhuurder zelf de kandidaat huurder en maakt zelf een afspraak. De bezichtiging wordt dus altijd door de verhuurder (of diens vervanger) zelf uitgevoerd.


De verhuurder kan en mag de huurder(s) altijd vragen naar een legitimatiebewijs, zo kan de verhuurder controleren of hij de juiste persoon voor zich heeft. Zorg als kandidaat huurder dat je altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebt tijdens de bezichtiging, de verhuurder kan je namelijk de toegang weigeren wanneer je geen geldig legitimatiebewijs bij je hebt!


De verhuurder neemt na de bezichtingsronde een beslissing. De verhuurder bepaalt altijd zelf welke huurder de woning mag gaan bewonen. De verhuurder geeft via e-mail aan Overbruggingsverhuur.nl door welke huurder het is geworden. Wij nemen daarna contact met deze huurder op. De andere huurders krijgen een afmeldingsmail. 

Over dit onderwerp

Veel gestelde vragen
» Hoe weet ik als huurder of ik de woning krijg?

De verhuurder maakt na de bezichtiging een keuze en geeft aan Overbruggingsverhuur.nl door welke huurder de woning mag gaan huren. Deze huurder wordt gevraagd alle benodigde gegevens snel en correct aan ons per mail of per post te verzenden. Alle andere kandidaat huurders krijgen een afmeldingsmail van deze woning.


» Hoe weet de verhuurder of een geïnteresseerde huurder aan zijn wensen voldoet?

Verhuurder krijgt via ons de basisgegevens van de kandidaat huurder. Zowel huurder als verhuurder spreken hun wensen uit bij de bezichtiging. Verhuurder neemt daarna zelf een beslissing.


» Onze foto's zijn gemaakt door een fotograaf waar onze makelaar mee samenwerkt, hoe krijg ik dan die toestemming?

Vraag vooraf aan de makelaar of de foto's gebruikt mogen worden bij de huur-presentatie. Bij afwijzing of onduidelijkheid maakt u gewoon zelf soortgelijke foto's en mailt deze nieuwe foto's aan ons door zodat wij ze kunnen gebruiken bij de huur-presentatie.